aboutus

ShenZhen Zeayeto Automotive Technology Co.,Limited

ShenZhen Zeayeto Automotive Technology Co.,Limited ShenZhen Zeayeto Automotive Technology Co.,Limited ShenZhen Zeayeto Automotive Technology Co.,Limited ShenZhen Zeayeto Automotive Technology Co.,Limited
1 2 3 4
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά: Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Ωκεανία
Μάρκες: Zeayeto
Αριθμός Υπαλλήλων: >132
Ετήσιες πωλήσεις: >5.97million
Ιδρύθηκε Έτος: 2013
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Περίπου εμείς
-01-
Εισαγωγή

Η αυτοκίνητη Co. τεχνολογίας Zeayeto Shenzhen, ΕΠΕ είναι αυτοκίνητοι κατασκευαστής εξοπλισμού και εξαγωγέας συντήρησης υψηλής τεχνολογίας πάντα από το 2013. Τα προϊόντα ισχύουν για το όχημα gasoline&diesel. Χρησιμοποιείται ευρέως για τη συντήρηση της μηχανής καύσεως, της μετάδοσης, της οδήγησης δύναμης, του συστήματος λίπανσης, του συστήματος υδρόψυξης, του συστήματος κλιματισμού, του συστήματος φρένων κ.λπ., οι οποίες παρέχουν τον ευφυή και κατάλληλο τρόπο αυτοκίνητο aftermarket παγκοσμίως. Εμμένουμε όντας ο κορυφαίοι έξυπνοι αυτοκίνητοι προμηθευτής και ο κατασκευαστής λύσεων συντήρησης.

Προϊόντα προμηθειών Zeayeto σε 57 χώρες. Το εισόδημα πωλήσεων είναι το 2018 USD5.97 εκατομμύριο. Με 100+ καλά - οι εκπαιδευμένοι και ειδικευμένοι υπάλληλοι, η ετήσια ικανότητά μας είναι 24 χιλιάες κομμάτια. Πάνω από 10 σειρές εξοπλισμού, όλοι έρχονται με το CE, FCC, ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑ, σημάδια ROHS. Ο ISO 9001 και ISO14001 έχουν πιστοποιηθεί. Χρησιμοποιούμε τις προηγμένες εγκαταστάσεις παραγωγής και επιθεώρησης από την Ιαπωνία, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ. Η επιθεώρηση εμφανίζεται σε όλη τη ροή διαδικασίας. Στην κορυφή αυτή, επενδύουμε το εισόδημα πωλήσεων 10% στην Ε&Α της βασικής τεχνολογίας και των νέων εγκαταστάσεων για να βελτιώσουμε την ανταγωνιστικότητα. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα OEM/ODM είναι απολύτως πραγματοποιήσιμο και ευπρόσδεκτο.

Προσανατολισμένη στους πελάτες, η ποιότητα που στρέφεται, τεχνολογία Drive είναι η μη-σταματώντας επιχειρησιακή φιλοσοφία μας. Το Zeayeto είναι πάντα καινοτόμος τεχνολογία και να στοχεύσει έγινε ένα διάσημο διεθνές εμπορικό σήμα στην αυτοκίνητη βιομηχανία συντήρησης.

Επιχειρησιακή φιλοσοφία Zeayeto: Προσανατολισμένη προς την τεχνολογία ποιότητα、、 που στρέφεται προσανατολισμένη στους πελάτες.

Αποστολή και στόχος Zeayeto: 1、 που παρέχει τα αξιόπιστα προϊόντα Zeayeto βοηθά τους πελάτες του επιτυγχάνει τα βιώσιμα οικονομικά οφέλη.

2、 για να είναι ένα διάσημο διεθνές εμπορικό σήμα στην αυτοκίνητη βιομηχανία συντήρησης.

Τιμές Zeayeto: Η επαγγελματική、 ευθύνη、 όλα συγκέντρωσης、 συνεργασίας καινοτομίας、、 κερδίζει.

 

-02-
Ιστορία

Η αυτοκίνητη Co. τεχνολογίας Zeayeto Shenzhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2013, κυρίως προϊόντα η αυτόματη επίπεδη μηχανή μετάδοσης. Τα μέρη μετάλλων και τα μέρη πυρήνων γίνονται από μας. Εκείνα τα μόνος-γίνοντα μέρη εξασφαλίζουν την ποιότητα και την απόδοση. 

Για την επέκταση των αγορών, το τμήμα εξαγωγής καθιερώθηκε το 2014. Αυτός στοχεύει στην αγορά και πωλεί τα προϊόντα μας wordwidely. Σήμερα, Zeayeto είναι ενεργός σε 57 countires και περιοχές όπως νοτιοανατολικό Aisa, η Βόρεια Αμερική, η Ευρώπη, η Μέση Ανατολή, η Νότια Αμερική κ.λπ.

Για τις διάφορες απαιτήσεις των πελατών συνεδρίασης, αρχίσαμε να αναπτύσσουμε τη διαφορετική αυτοκίνητη μηχανή συντήρησης, όπως ο ελεγκτής εγχυτήρων καυσίμων και η καθαρότερη μηχανή φρένων μηχανών、 μηχανών、 επίπεδη επίπεδη, καθαρίζοντας μηχανή άνθρακα μηχανών.

Το 2017, αναπτύξαμε την καθαρίζοντας μηχανή άνθρακα μηχανών HHO successfullly, η οποία σχεδιάζεται συγκεκριμένα για να αφαιρέσει τις εσωτερικές καταθέσεις άνθρακα των μερών όπως οι αυτοκινητικοί φραγμοί μηχανών, τα βουλώματα σπινθήρων και τα ακροφύσια παροχής καυσίμων. Η καθαρίζοντας μηχανή άνθρακα μηχανών HHO μπορεί να βοηθήσει να βελτιώσει τη δύναμη μηχανών, να μειώσει την εξάτμιση οχημάτων και να σώσει τα καύσιμα. Είναι η δημοφιλέστερη και καινοτόμος τεχνολογία decarbonization της μεθόδου μετά από την απόθεση άνθρακα αφρός-τύπων και την απόθεση άνθρακα σημείο-τύπων.

-03-
Υπηρεσία

1.We παρέχουν στις εύκαμπτες και επαγγελματικές υπηρεσίες διαβουλεύσεων 11 έμπειρους μηχανικούς Ε&Α και 8 προσωπικό πωλήσεων διεθνούς εμπορίου.

2.We εξασφαλίζουν ότι όλες οι έρευνες απαντιούνται μέσα σε 24 ώρες, οι καταγγελίες μπορούν να αντιμετωπιστούν μέσα σε 48 ώρες, οι διαταγές 99%+ μπορούν να παραδοθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα.

3.We χαιρετίζουν τη συμμετοχή του πελάτη μας από το σχέδιο στη μαζική παραγωγή και γνώση των αγορών στόχων, παρέχουμε τη γενική λύση και την υπηρεσία cOem.

4.We καταλαβαίνουν ότι μετά από τις πωλήσεις η υποστήριξη είναι κρίσιμη και πηγαίνουμε το πρόσθετο μίλι να δώσουμε στους πελάτες μας το επίπεδο υπηρεσίας που χρειάζονται.

5.We προσφέρουν τη συνεχή υποστήριξη και την κατάρτιση angcy σχετικά με τη μηχανή και την αγορά σας.

-04-
Η ομάδα μας

Το Zeayeto καθοδηγήθηκε τον επαγγελματικό μηχανικό που έχει περισσότερο από 11 έτη εμπειρίας, η οποία οργανώθηκε από 1 γενικό διευθυντή, διευθυντές 1 εργοστασίου, 2 διευθυντές, 10 ομάδα μηχανικών Ε&Α, την ομάδα μηχανικών 18 ποιότητας και την ομάδα 8 oversea πωλήσεων, 8 εμπορική ομάδα, 84 κανονικό προσωπικό. Με τη δεκαετή εμπειρία Ε&Α προϊόντων προσοχής αυτοκινήτων, όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και αναπτύσσονται από μας και το αποκτημένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδίου, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν την απαίτηση OEM/ODM.

Υπάρχουν σημαντικά πέντε τμήματα για να συντονίσουν την κανονική λειτουργία Zeayeto. Το τμήμα μηχανικών είναι αρμόδιο για την Ε&Α προϊόντων και τον ποιοτικό έλεγχο Το εμπορικό τμήμα που προάγει κυρίως τα προϊόντα και επεκτείνει την αγορά μας Το τμήμα πωλήσεων χειρίζεται τις έρευνες και feebacks από τους πελάτες, εξυπηρετήστε για τους πιθανούς πελάτες Τμήμα παραγωγής κυριολεκτικά υπεύθυνο για την παραγωγή. Διοικητική εστίαση τμημάτων στην εσωτερική διαχείριση του προσωπικού. Επιπλέον, υπάρχουν τέσσερα τμήματα στο τμήμα παραγωγής για να υποστηρίξουν την Ε&Α και την κατασκευή, τα οποία είναι εγκαταστάσεις ηλεκτρονικής, διανοητικές εγκαταστάσεις φύλλων, εργοστάσιο επεξεργασίας μερών και εγκαταστάσεις συναρμολογήσεων. Το Zeayeto μπορεί να προσφέρει εσείς ήταν κατάλληλο και αξιόπιστο προϊόν με όλη την υποστήριξη από αυτά τα τέσσερα τμήματα.

 

Στοιχεία επικοινωνίας